Clicky


Zwier Veldhoen Transport ontvangt Keurmerk en ISO-certificaat

Zwier Veldhoen Transport ontvangt Keurmerk en ISO-certificaat
15-10-2014 11:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DEVENTER - Directeur George Praas en transportmanager John Dijkslag van Zwier Veldhoen Transport uit Deventer hebben het Keurmerk Transport en Logistiek met specialisatie Distributievervoer ontvangen. Het keurmerk is namens Transport en Logistiek Nederland (TLN) uitgereikt door Albert Kort. Met het Keurmerk wordt aangetoond dat Zwier Veldhoen voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en interne processen. Bovendien heeft Zwier Veldhoen onder begeleiding van Bureau Jalink gelijktijdig het Keurmerk Transport en Logistiek en het ISO-9001 traject succesvol afgerond.

Zwier Veldhoen Transport is sinds 1870 een allround logistiek dienstverlener in Deventer, die de fijnmazige distributie van pakket- en palletzendingen verzorgt binnen de Benelux, onder andere via het TransMission-netwerk. Voor de rest van Europa werkt het bedrijf samen met zorgvuldig geselecteerde partners en netwerken. Bovendien verleent Zwiers Veldhoen ook value added services, zoals voorraadbeheer, orderpicking en retourlogistiek.

Het Keurmerk Transport en Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.