Transport Online - Van der Vlist verzorgt Ro-Ro naar Congo [+foto's]

Van der Vlist verzorgt Ro-Ro naar Congo

Van der Vlist verzorgt Ro-Ro naar Congo [+foto's]
15-10-2014 09:50 | Speciaal Transport | auteur De Redactie

MOERDIJK - Van der Vlist heeft recent een verscheping van vijf Hitachi EH 1100-3 dump trucks afgerond, vanaf de Van der Vlist Terminal in Moerdijk naar Katanga in de Democratische Republiek van Congo.

In 2012  werden de machines naar Moerdijk verscheept vanuit Canada. De wielen werden gedemonteerd om ervoor te zorgen dat ze locaal in Moerdijk vervoerd konden worden. De 9,45m lang, 4,98m breed en 4,62m hoog opvallende oranje dumpers werden opgeslagen in de AEO-gecertificeerde opslagruimte voor twee jaar.

Toen het verzoek kwam om ze te transporteren werd het team van Van der Vlist Technical Services ingezet  om ervoor te zorgen dat de machines in perfecte staat het terrein konden verlaten. De accu’s, olie en koelvloeistof werden vervangen, en een smeersysteem werd geïnstalleerd.

De machines werden over een korte afstand naar de eigen Ro-Ro kade in Moerdijk verplaatst en op het ponton de ‘Jacob-Evert’ gereden. Deze bracht hen naar Antwerpen waar ze verscheept werden naar Afrika om uiteindelijk in Katanga werk te kunnen verrichten in een kopermijn.

Foto's

  • Van der Vlist
    Van der Vlist

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions