Lamboo levert nieuwe trailers aan Van der Valk

Lamboo levert nieuwe trailers aan Van der Valk
14-10-2014 09:38 | Trailers | auteur De Redactie

VOORSCHOTEN - Van der Valk Koel en Vries uit Voorschoten  mocht onlangs twee nieuwe trailers in ontvangst nemen. De trailers zijn geleverd door Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer.

Het wel bekende beeldmerk van de hotel- en restaurantketen Van der Valk, de Toekan, staat prominent op de nieuwe trailers. Vanuit Voorschoten worden een groot deel van de hotels bevoorraad door eigen vervoer.

Tevens wordt er op dit moment een compleet nieuwe versmarkt gebouwd, welke op de achterdeuren al zichtbaar is. De versmarkt zal toegankelijk zijn voor particulieren en behelst een slager, bakker,slijterij, vis-, groente- en kaasspecialist. De opening zal in het najaar van 2014 zijn.

De standaard koel/vries-trailer van Lamboo is al compleet van zichzelf, echter cliënt Van der Valk had nog wel wat wensen. Zo beschikken ze over drie compartimenten, welke worden gescheiden door 2-delige loadlok frigowalls. De drie compartimenten worden gekoeld door een Carrier Vector 1950 MT, met twee extra verdampers en met bediening in de cabine van de trekkers. De temperatuurregistratie wordt verzorgd door T-comm.

De strakke, gladwandige trailers van Lamboo’s huisleverancier L’Idealcar zijn in eigen spuiterij in twee kleuren gespoten, waarna de nieuwe layout is aangebracht. Op verzoek van de klant zijn de achterdeuren, hangend in een RVS portaal, geheel glad uitgevoerd. Waardoor ze perfect zijn voor reclame doeleinden.

De trailers zijn verder uitgevoerd met een Dhollandia onderschuif laadklep, welke is aangesloten op extra accu’s, die zijn gemonteerd in de zeer ruime RVS kist onder het chassis. De verlichting rondom is volledig in LED uitgevoerd, zo ook de opvallende dubbele achterlichten.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden