Touringcar bus gestolen

Touringcar bus gestolen [+foto]
13-10-2014 10:07 | Gestolen | auteur De Redactie

BRUSSEL - In de nacht zaterdag 11 oktober op zondag 12 oktober is vanuit Brussel een touringcar bus ontvreemd. De bus heeft een Duits kenteken: F-BS 688.

De touringcar is van het merk Mercedes Tourismo en is grijs van kleur. Het chassisnummer van de bus is WEB63203613258477.

Gerrit Walgemoet, van de firma Sherlog, waarschuwt Nederlandse touringcar ondenemers. "Er is een toename van het aantal diefstallen van touringcars in Europa en met name Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italië en nu dan ook in Brussel inmiddels al drie."

Heeft u deze touringcar ergens zien rijden of staan? Neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact op met gerrit Walgemoet op telefoonnummer 0049 1707390711 of per e-mail: Gerrit0410@gmail.com. Ook kunt u te allen tijde contact opnemen met de plaatselijke politie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden