Negentien Scania distributietrekkers voor Post-Kogeko

Negentien Scania distributietrekkers voor Post-Kogeko
25-06-2008 19:05 | Wegvervoer | auteur de redactie
BREDA - Onlangs zijn door Scania Maasdijk de laatste vier van een serie van 19 trekkers van het type P 380 LA 4x2 geleverd aan Post-Kogeko Logistics. Bijzonder aan deze trekkers is dat de Scania’s zijn voorzien van een CP19 Highline cabine. Deze cabine is nieuw in het leveringsprogramma. De cabine heeft de vertrouwde lage instap van de P cabine, ideaal bij distributietoepassingen met veel in- en uitstappen, en het hoge Highline dak voor extra veel bewegingsruimte en opbergmogelijkheden. Deze trekkers voldoen nu al aan de EURO 5 norm.

Goede zorg voor medewerkers alsmede het milieu zijn belangrijke punten in de beleidsvoering van Post-Kogeko. De Scania P380 sluit nauw aan op deze eis van het transportbedrijf en geeft de chauffeur een comfortabele en veilige werkomgeving. De trekkers zijn door de CP19 Highline cabine ideaal voor het distributiewerk voor Albert Heijn, Campina en Bakkersland, waarvoor de trekkers ingezet zullen worden.

Post-Kogeko Logistics biedt haar klanten een breed programma logistieke diensten.
Naast het transport van zeecontainers door geheel Europa is men ook gespecialiseerd in de distributie binnen de Benelux van dagverse, gekoelde, diepvries en houdbare producten voor aansprekende klanten als Albert Heijn, Délifrance, Bakkersland en Campina. Middels samenwerkingsverbanden kan de complete logisitieke keten, van opslag, orderpick en fijmazige distributie door Post-Kogeko worden verzorgd.Bovendien verzorgt Post-Kogeko Expeditie levensmiddelen groupage (vooral diepvries) door geheel Groot-Brittannië. DailyFresh Logistics, een samenwerkingsverband tussen Post-Kogeko, Visbeen Transport en Norfolkline verzorgt dagelijks groepage en volle ladingen van groenten, fruit, bloemen en planten vanuit het crossdock Maasdijk en Duinkerken naar de UK en Ierland.

Naast Maasdijk beschikt Post-Kogeko ook over vestigingen in o.a. Ridderkerk, Rotterdam, Eindhoven, Pijnacker, Terneuzen en Woerden. De ontwikkelingen binnen het bedrijf hebben de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Momenteel is Post-Kogeko uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 550 medewerk(st)ers. Post-Kogeko beschikt in totaal over een wagenpark van 400 trucks, waarvan ongeveer 250 Scania’s.

Het transport van dagverse, diepvries en gekoelde producten stelt hoge eisen aan materiaal en service. Deze criteria zijn, naast het gunstige brandstofverbruik, dan ook voor Post-Kogeko van belang geweest om wederom voor Scania Beers te kiezen. Een andere overweging is het feit dat het transportbedrijf al jarenlang tevreden is over de betrouwbaarheid van de Scania’s. Ook het fijnmazige dealernet van Scania Beers met ca. 50 vestigingen in Nederland speelt daarin een belangrijke rol.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier