Ninatrans door IRU uitgeroepen tot Beste Transporteur 2014

Ninatrans door IRU uitgeroepen tot Beste Transporteur 2014
10-10-2014 11:22 | Transport | auteur De Redactie

BRUSSEL - Tijdens de vierde IRU/EU Road Transport Conference is het Belgische transportbedrijf Ninatrans uitgeroepen tot 'Beste Transporteur 2014'.

Het bedrijf, met een vloot van 110 trekkende eenheden en 250 trailer, doet er veel aan de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Daarnaast heeft Ninatrans bewezen te innoveren en een positieve werkomgeving te creëren voor haar personeel. Deze factoren hebben bijgedragen tot de erkenning van de IRU. Daarnaast ontving het bedrijf alle lof voor haar aanpak van veiligheid en betrokkenheid bij het milieu.

Florence Berthelot, voorzitter van de IRU Goods Transport Liaison Committee en voorzitter van de jury, zei: "We bekronen Ninatrans vanwege hun sterke betrokkenheid bij het ​​milieu en de open benadering en de inspanningen om voortdurend de veiligheid te verbeteren. Ze zijn zich ook zeer bewust van de noodzaak van efficiëntie binnen het multimodale vervoer. Dat verdient lof en ik feliciteer hen met hun behaalde succes in het winnen van deze Europa-brede award."

Ook de nummer twee, het Finse bedrijf Kuljetus Kovalainen, werd geprezen om zijn klantgerichtheid, sociale innovatie en human resource management.

Mevrouw Berthelot concludeerde: "Bedrijven gaan met behulp van nieuwe innovatieve technologieën en de beste werkmethoden de uitdagingen van vandaag aan en staan hun klanten beter bij. Deze award is bedoeld om de uitstekende werkzaamheden die plaatsvinden binnen het goederenvervoer over de weg in de hele Europese Unie te erkennen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden