Clicky


Madurodam Spoorweken: voor de echte treinliefhebbers

Madurodam Spoorweken: voor de echte treinliefhebbers
09-10-2014 11:10 | Algemeen | auteur De Redactie

DEN HAAG - Deze herfstvakantie, die loopt van 11 tot en met 26 oktober 2014, is Madurodam absoluut een bezoekje waard voor de echte treinfan. Bestuur zelf een trein, speel voor machinist en bewonder Madurodam's spoor met treinmodellen, onderdelen, rails, de miniatuur treinstations en het nieuwste miniatuurmodel van "de Koploper".

Leer alles over Madurodam's miniatuurspoor en de treinmodellen in een overdekte tijdelijke kleine remise in het park. Bij de remise kun je precies zien waar de treinen in het park zich bevinden en welke treinen aan zullen komen. Bovendien kun je alles vragen over Madurodam's treinen en sporen aan treinspecialisten. De treinspecialisten zijn tijdens de herfstvakantie dagelijks tussen 11 uur en 15 uur aanwezig en vertellen je alles over het spoor.



De nieuwste trein van Madurodam moet nog een naam krijgen. Als je tijdens de herfstvakantie Madurodam bezoekt, kun je in een speciale brievenbus bij de remise je naam en je gegevens posten. Op 27 oktober trekt de burgemeester van Madurodam een winnaar. Madurodam maakt de winnaar op 27 oktober bekend op madurodam.nl en via social media. De naam van de winnaar mag voor altijd op het miniatuurmodel van "de Koploper" van Madurodam prijken. Je wordt door de burgemeester van Madurodam uitgenodigd voor de officiële in gebruikname van het model met jouw naam erop.

Madurodam is in de herfstvakantie dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur, George Maduroplein 1, Den Haag.