Monopoly bestelt 700 DAF trucks

Monopoly bestelt 700 DAF trucks
29-09-2014 17:45 | DAF | auteur De Redactie

HANNOVER - Monopoly, één van Rusland’s grootste transportbedrijven gespecialiseerd in geconditioneerd voer, zal haar vloot met 700 DAF XF trucks uitbreiden.

De order werd ondertekend tijdens de IAA-tentoonstelling in Hannover door Ilya Dmitriev en Maxim Onyfrienko, directieleden van Monopoly, Marcel Verbeeten, algemeen directeur van DAF-dealer Terra Truck en Ron Bonsen lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales.

De voertuigen zullen dit en volgend jaar worden geleverd. Als resultaat van de nieuwe order zal de vloot van Monopoly groeien naar meer dan 1.000 voertuigen, waarvan 700 DAF trucks.

“We hebben voor DAF gekozen na uitgebreid onderzoek naar de prestaties van de trucks. Daaruit bleken betrouwbaarheid, kwaliteit, brandstofefficiency en lage exploitatiekosten toonaangevend in de markt te zijn”, aldus Ilya Dmitriev na ondertekening van het contract. “Als logistieke professionals weten we dat onze klanten hun goederen stipt op tijd willen hebben. Daarom staan we op maximale betrouwbaarheid en voertuigbeschikbaarheid van onze trucks. Dat is dan ook de reden dat we voor DAF gekozen hebben.” Ily Dmitriev voegde daaraan toe dat de order het begin is van een langdurige relatie met DAF en haar dealernetwerk.

 

“Ik bedank het management van Monopoly voor hun vertrouwen in Terra Truck”, aldus Marcel Verbeeten, algemeen directeur van de DAF-dealer in Sint Petersburg. “Wij zullen Monopoly blijven ondersteunen in het optimaliseren van haar business.”

“DAF is trots op deze order van Monopoly, een toonaangevende Russische transportonderneming”, aldus Ron Bonsen, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Het is een prachtige erkenning van ons uitstekende product en ons professionele dealernetwerk in Rusland.”

Monopoly is een groeiende Russische transportonderneming, in  2006 opgericht in Sint Petersburg. De onderneming specialiseert zich in het transport van goederen die onder geconditioneerde omstandigheden moeten worden opgeslagen en vervoerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,780
Diesel1,460

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden