Clicky


Chauffeur Noordendorp Transport omgekomen bij Monstertruck-drama

Chauffeur Noordendorp Transport omgekomen bij Monstertruck-drama
29-09-2014 15:24 | Transport | auteur Marcel van der Voort

HAAKSBERGEN - Chauffeur Geert (50) van Noordendorp Transport in Haaksbergen is één van de drie dodelijke slachtoffers van het Monstertruck-drama afgelopen zondag in het Twentse dorp. De verslagenheid is enorm bij het transportbedrijf.

Het blijkt dat collega’s van Geert ook aanwezig waren bij het spektakel op het krappe dorpsplein. De Monstertruck reed opeens recht op de mensenmassa af. Op die onheilsplek stond ook een vrachtwagen van Noordendorp Transport geparkeerd.

Aan het werk

Het is nog onduidelijk of Geert op dat moment aan het werk was voor zijn baas, of dat hij voor zijn plezier naar het spektakel stond te kijken. Want evenementen zoals die met Monstertrucks zijn doorgaans populair bij vrachtwagenchauffeurs. Wel is duidelijk dat Noorderdorp Transport auto’s aan het stuntteam heeft geleverd die zijn gebruikt voor het evenement.

Emotionele gebeurtenissen

Mogelijk komt er voor de werknemers een bijeenkomst om stil te staan bij de noodlottige gebeurtenis.

Directeur Michel Wentink is na het ongeluk meteen van vakantie teruggekomen. Door de emotionele gebeurtenissen heeft hij laten weten maandag geen reactie te geven. “Binnenkort is daar wel ruimte voor”, belooft een eveneens aangeslagen telefoniste van het bedrijf.

Het transportbedrijf is gevestigd aan de Industriestraat 18. De onderneming maakt gebruik van 43 vrachtwagens en 55 opleggers. Er is een warehouse van 10.000 vierkante meter.