Clicky


Sales team Renault Trucks Nederland uitgebreid

Sales team Renault Trucks Nederland uitgebreid
29-09-2014 09:50 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Het commerciële team van Renault Trucks Nederland is uitgebreid met de komst van Tobias van Lieshout en Maarten Broens, beiden in de functie van Manager Truck Sales. Samen geven zij leiding aan het sales team van Renault Trucks Nederland en rapporteren aan Cees Jan Steenstra, COO. Tobias is verantwoordelijk voor regio Zeeland, Brabant en Limburg en geeft daarnaast leiding aan het nationale fleetsales team. Maarten geeft leiding aan het sales team in de rest van Nederland.

Tobias van Lieshout (38) heeft sinds 1998 ervaring in deze branche. Zijn laatste functie was Dealer Sales Manager bij Volvo Trucks Nederland. “Renault Trucks heeft een enorm groeipotentieel en ik wil hier graag mijn bijdrage aan leveren”, aldus Tobias.

Maarten Broens (40) heeft 20 jaar sales ervaring in de bedrijfswagens, onder andere bij Ford Nederland, Mercedes-Benz en Volvo Truck-dealer Van der Linden van Sprankhuizen. Maarten: “Het nieuwe gamma van Renault Trucks bestaat uit uitstekende producten die, gecombineerd met een goede service van ons dealernetwerk, een geheel vormen om trots op te zijn. Ik weet zeker dat de transportsector nog veel van Renault Trucks gaat horen.”

Links: Maarten Broens, Rechts: Tobias van Lieshout

Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group: een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service.