Clicky


Twee Scania 730 pk V8 zwaartransport trekkers voor Jan Coesens Transport

Twee Scania 730 pk V8 zwaartransport trekkers voor Jan Coesens Transport
26-09-2014 13:20 | SCANIA | auteur De Redactie

NEDER-OVER-HEEMBEEK - Recentelijk nam Jan Coesens Transport uit Schendelbeke twee heel bijzondere Scania’s in gebruik. Het betreft twee R 730 LA 10X4*6 HNB trekkers voor speciaal transport toepassingen.

De vijfassige trekkers zijn voorzien van drie gestuurde assen waardoor het manoeuvreren met de zwaarste ladingen mogelijk is. De 730 pk V8 motor heeft een maximaal koppel van 3500 Nm en is daarmee in staat de meest speciale en zware transporten te verzorgen.

De technische MTM van beide voertuigen loopt op tot maar liefst 115 ton. De beide voertuigen zijn afgeleverd door Scania Drongen. Hier zijn ze ook in een reparatie- en onderhoudscontract ondergebracht.

Jan Coesens Transport staat door heel België garant voor het transporteren van buitengewone ladingen. Deze variëren van de zwaarste bouwmachines tot industriële onderdelen van buitengewone omvang. Uiteraard alles met de nodige begeleiding en expertise.

Met meer dan 55 jaar ervaring in deze branche beschikt Jan Coesens Transport niet alleen over deze know-how, maar ook over een gespecialiseerd wagenpark. Dit bestaat uit 9 trekkers en 15 stuks getrokken materieel.

Alle voertuigen hebben een opvallend rood design en gelden als visitekaartje binnen de branche. Naast bijzonder transport is het bedrijf ook actief als logistiek dienstverlener.

De keuze voor de sterkste V8 op de markt, Scania’s 730 pk V8, is een bewuste keuze en past binnen het beleid van het bedrijf. Het grote laadvermogen zorgt ervoor dat zij nooit vanwege capaciteit een vracht hoeven te weigeren. Bovendien zorgt de ruime marge in het vermogen dat transporten stipt worden uitgevoerd.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions