Clicky

 
Transport Online - Nieuwe DAF CF's voor Gerrit Methorst sloop en container transport

Nieuwe DAF CF's voor Gerrit Methorst sloop en container transport

Nieuwe DAF CF's voor Gerrit Methorst sloop en container transport
26-09-2014 12:05 | DAF | auteur De Redactie

Het was een echt familiegebeuren, de overhandiging van de nieuwe DAF CF bakwagens aan Gerrit Methorst sloop en container transport. Vader Gerrit en de zonen Jim en Remco kregen de sleutels overhandigd door Jos Braakman, verkoper bij BLOM-DSW. De DAF’s worden vooral ingezet voor het inzamelen van afval en containertransport in de provincies Zuid- en Noord-Holland en Utrecht.

De vloot van Gerit Methorst omvat vijftien wagens, drie graafmachines en een shovel.

De nieuwe DAF CF, met de kleinste draaicirkel in zijn klasse, is toonaangevend in veelzijdigheid en biedt een oplossing op maat voor elke transportbehoefte, regionaal en internationaal. Gerrit Methorst zet de DAF CF in voor de bouw, gemeentelijke diensten en containertransport. De CF 400 FAG 3-asser is uitgevoerd met een portaalarm systeem voor containers van 3 tot 10 m3. De CF 400 FAD Construction 4-asser met een VDL haakarm systeem, geplaatst door Bevako, is speciaal voor containers van 12 tot 40 m3 ton, en de CF 290 FA 3-asser voor containers van 3 tot 10 m3.

De CF is uitgerust met een bumper van gegalvaniseerd staal met koplampen vervaardigd van onbreekbaar Lexan, day time running lights voor uitstekend zicht overdag en voor- zij- en achterzichtcamera’s. Het is gemakkelijk in- en uitstappen bij de CF, en de maximale leef- en werkruimte met het grootste glasoppervlakte in zijn klasse zorgt voor een veilig en goed zicht. 

Gerrit Methorst als geen ander thuis in sloopwerken, het inzamelen van afval, het onderhoud van buitenruimten en nationale en internationale containertransporten

Met een team van 25 enthousiaste en servicegerichte medewerkers levert Gerrit Methorst maatwerk, voor gemeenten, bedrijvenparken en particulieren. Ze verrichten alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in buitenruimtes of aan gebouwen. Maar ook het transport van (zee)containers van 20, 40 en 45 ft en high cube formaat kiepen of steilladen, nationaal en internationaal. Voor bedrijfsafval en particulier beschikt Gerrit Methorst over rolcontainers van 240 tot 1.300 liter, afzetcontainers van 3 tot 10m3 en gesloten containers van 6 tot 50m3.

Gerrit Methorst is enthousiast over BLOM-DSW: "We zijn enthousiast over de service die de dealer geeft en zij zijn als geen ander thuis in onze problematiek, leveren een perfecte service en komen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. DAF is voor ons een geweldige truck", zegt vader Gerrit Methorst.

Foto's

 • Kuypers Neer
  Kuypers Neer
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Rijverboden