Transport Online - DHL Express verhoogt tarieven

 


DHL Express verhoogt tarieven

DHL Express verhoogt tarieven
26-09-2014 10:16 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

SCHIPHOL - DHL Express, de internationale expresvervoerder, heeft vandaag wereldwijd een algemeen gemiddelde prijsstijging aangekondigd ingaande 1 januari 2015. In Nederland zal de gemiddelde prijsstijging 3,5% bedragen.

"DHL Express is toegewijd aan het leveren van waarde voor de klant en onze jaarlijkse prijsstijging stelt ons in staat om service excellence en een concurrerend aanbod op de lange termijn te waarborgen," zegt Ken Allen, CEO van DHL Express.

"We hebben een expresnetwerk van wereldklasse, waarin we elk jaar ongeveer 500 miljoen euro investeren. Onze belangrijkste investeringen in 2014, waaronder nieuwe en verbeterde faciliteiten in Japan, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en het Verenigd Koninkrijk en extra vluchten in alle regio's, versterken dit netwerk verder. Zeker zo belangrijk zijn onze aanzienlijke investeringen in onze medewerkers met ons Certified International Specialist-programma, gericht op het bewerkstelligen van een waanzinnig klantgerichte cultuur bij DHL. Al deze maatregelen zijn erop gericht onze klanten succesvol te verbinden met hun internationale partners."

DHL Express past jaarlijks zijn prijzen aan, rekening houdend met de inflatie en andere kostenstijgingen in elk van de meer dan 220 landen en gebieden die het bedient. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van lokale omstandigheden en gelden, binnen contractuele afspraken, voor alle klanten​​.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden