Clicky


Unibouw bouwt opnieuw voor Van den Heuvel Logistiek

Unibouw bouwt opnieuw voor Van den Heuvel Logistiek
25-09-2014 11:15 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

UDEN - Voor de vierde keer in zes jaar tijd start Unibouw een nieuwbouwproject voor Van den Heuvel Logistiek uit Uden. Ditmaal gaat het om een additioneel duurzaam bedrijfspand van 8.000 m2. Voor directeur Maurik van den Heuvel was de keuze voor Unibouw logisch. “We hebben nu eenmaal fijne ervaringen uit het verleden, we weten wat we aan elkaar hebben.”

Alles uit handen

Op 10 juli 2014 werd het contract ondertekend. Het nieuwe bedrijfspand wordt gebouwd tegen bestaande bouw. Er komt een laadkuil met zes laaddocks. Naar verwachting zal eind 2014 opgeleverd worden. Van den Heuvel Logistiek is een allround transportbedrijf dat zich richt op distributie en opslag. “Het nieuwe bedrijfspand gaan we voornamelijk gebruiken voor warehousing”, legt Van den Heuvel uit. “Unibouw neemt het hele proces uit handen; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot de realisatie. Voor mij persoonlijk is het geen spannend traject meer: ik ken de mensen van Unibouw, we weten wat we aan elkaar hebben. Ik kan zelfs de bouwvergaderingen overslaan. Nog dit jaar kunnen we de nieuwbouw in gebruik nemen; ik heb alle vertrouwen in een succesvol project.”

Unibouw sterk gegroeid

Unibouw realiseert voornamelijk bedrijfsmatig onroerend goed, van ontwerp tot en met de uitvoering. Directeur Jeroen Verbakel: “Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden op basis van turnkey systeembouw. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Klanten weten van tevoren waar ze aan toe zijn en hoeven als het ware alleen nog maar de sleutel in de deur te steken bij de oplevering. Dat maakt ons uniek in volumebouw.”

Duurzaamheid staat bij de Gemertse organisatie hoog in het vaandel; Unibouw gebruikt duurzame en milieubewuste grondstoffen en focust voortdurend op het terugdringen van het energieverbruik. Een goed voorbeeld daarvan is het project voor de duurzame ondernemer Van den Heuvel.

Unibouw heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke en sterke speler. In moeilijke economische tijden is het bedrijf hard gegroeid. “Wij werken snel tegen een concurrerende prijs, zonder in te boeten op kwaliteit of precisie. Bovendien is ons bouwsysteem flexibel en tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardig. Dus ook op de lange termijn blijven onze klanten tevreden.”