Zeven nieuwe Stralis trekkers voor Boekestijn Transport Service

Zeven nieuwe Stralis trekkers voor Boekestijn Transport Service
24-09-2014 15:28 | Iveco | auteur De Redactie

VENLO - Internationaal transportbedrijf Boekestijn nam onlangs zeven nieuwe Iveco Stralis Hi-Way trekkers in gebruik. De trucks werden geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens uit Venlo. De keuze voor Iveco was voor de hand liggend. Een serie van zeven Stralis Cube uit 2007 was aan vervanging toe. Deze voertuigen presteerden gedurende de 7 jaar inzet met een laag brandstofverbruik en lage exploitatie kosten naar volle tevredenheid van Arno Boekestijn. Vanwege de goede relatie werd dan ook een nieuwe opdracht verstrekt aan CFG Venlo.

Boekestijn Transport Service werd opgericht in 1994, destijds met twee trekker-oplegger combinaties. Vandaag de dag beschikt het bedrijf uit Mill over zo’n 180 trekkende eenheden. Men is zowel operationeel vanuit Mill als vanuit het Poolse Poznan. Het onderhoud van de trekkers en trailers wordt verricht in een eigen werkplaats in Mill, waar ook faciliteiten voor op- en overslag aanwezig zijn. De voertuigen van Boekestijn worden ingezet van de Oeral tot aan de straat van Gibraltar, en van Turkije tot aan Finland.

De nieuwe trekkers zijn van het type Stralis Hi-Way en zijn voorzien van de zuinige Cursor 11 Euro VI motor met 420 Pk. Bijzonder aan deze motoren is de oplossing waarmee Iveco zonder toepassing van EGR toch voldoet aan de strenge Euro VI uitlaatgasnorm. Charles Feijts Bedrijfswagens, met vestigingen in Born, Heerlen en Venlo, is dealer van Iveco, Fiat en Isuzu trucks en bedrijfswagens.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden