Transport Online - DAF-dealers nieuwe contractpartners voor failliet Cosmo Trucks

DAF-dealers nieuwe contractpartners voor failliet Cosmo Trucks

DAF-dealers nieuwe contractpartners voor failliet Cosmo Trucks
24-09-2014 10:21 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Vanaf  begin oktober zijn de vijf DAF-dealers Sent Waninge, ESA Bedrijfswagens, Bakker Bedrijfswagens, Truckland Noord Holland  en van Tilburg Bastianen aangesteld als nieuwe contractpartners voor de verzorgingsgebieden die voorheen werden ingevuld door Cosmo Trucks.

Nadat eind augustus  door de rechtbank het faillissement van de Koops – Furness Groep, waartoe ook DAF-dealer Cosmo Trucks behoort, werd uitgesproken, is samen met bovengenoemde DAF- dealers een plan opgesteld waardoor de dienstverlening  van DAF gewaarborgd en gecontinueerd wordt.

Voor de regio Friesland zal ESA Bedrijfswagens verantwoordelijk worden. In het gebied Overijssel wordt Sent Waninge als dealer benoemd met Zwolle en Hengelo als vestigingen.

In het verzorgingsgebied Gelderland  en Flevoland wordt Bakker Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de locaties Harderwijk, Apeldoorn en Doetinchem. Voor de regio Utrecht Noord is Truckland Noord Holland benoemd met een servicepunt in Almere en Van Tilburg Bastianen zal vanuit haar vestiging in Vianen de regio Utrecht Zuid gaan bedienen.

“Wij zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige DAF-dealernetwerk“, aldus Jan van Keulen, Algemeen Directeur DAF Nederland.  We hebben samen met dealers, die al een lange traditie als partner van DAF in de regio kennen, zorgvuldig maar ook snel  willen handelen.  Het belang van onze klanten met daarbij continuïteit  op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie  is eerste prioriteit geweest. “En niet onbelangrijk, er is zoveel mogelijk getracht collega’s van Cosmo Trucks, met hun kennis en kunde,  in de nieuwe organisaties op te nemen.”

Met 71 DAF dealerlocaties (waarvan 14 in de nieuw ingevulde verzorgingsgebieden) is de dienstverlening volledig gewaarborgd. DAF is in Nederland marktleider in het licht en zware trucksegment en heeft het meest uitgebreide netwerk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions