Clicky

 Student kampeerboerderij overleden aan verwondingen

Student kampeerboerderij overleden aan verwondingen
21-09-2014 23:52 | Binnenland | auteur De Redactie

EPE - De student uit Den Haag die zaterdag ernstig gewond raakte tijdens een verblijf op een kampeerboerderij in Epe is in een ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Een 24-jarige Hagenaar wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het fatale incident, maar werd zondagavond wel vrijgelaten, zo liet de politie weten.

Het slachtoffer liep de verwondingen op tijdens een introductieweekend van een studentenvereniging van de Hotelschool in Den Haag, weet Omroep West. Hij kwam ongelukkig ten val, aldus een woordvoerder van de vereniging tegen de regionale zender.

Op het lichaam van de 20-jarige student wordt sectie verricht. Die moet volgens de politie meer duidelijkheid verschaffen over de doodsoorzaak en de toedracht van het ongeluk.

De hulpdiensten werden zaterdag rond 06.30 uur gewaarschuwd over het ongeval op een kampeerboerderij aan de Veenweg in de Gelderse plaats. Het slachtoffer werd in zeer kritieke toestand met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk overleed. (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,168
Diesel2,015

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats