Transport Online - Verkeerscontrole tussen knooppunten Azelo en Buren

Verkeerscontrole tussen knooppunten Azelo en Buren

Verkeerscontrole tussen knooppunten Azelo en Buren
18-09-2014 19:24 | Binnenland | auteur De Redactie

HENGELO/ALMELO - Het Verkeershandhavingsteam van Politie district Twente en de Belastingdienst hebben vandaag, donderdag 18 september, een verkeerscontrole gehouden op de A1/A35 tussen knooppunt Azelo en knooppunt Buren.

De controle is gehouden van 08.00 uur tot 16.30 uur. De toegestane maximum snelheid op de A1 is 130 km/u en op de A35, 120 km/u.

In totaal werden 3200 voertuigen gecontroleerd en 51 bestuurders staande gehouden op de carpoolplaats te Borne bekeurd. De hoogst gemeten snelheden waren 169 km/u op de A1 waar 130 km/u is toegestaan en 156 km/u op de A35 waar 120 km/u is toegestaan. Zij mogen zich voor Justitie verantwoorden, meldt de politie donderdagavond.

Het doel van de controle is de verkeersveiligheid te vergroten en daarmee het aantal ongevallen helpen terug te dringen. Tevens werd naast een snelheidscontrole ook een algemene verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn 7 processen verbaal opgemaakt, voor onder andere, onverzekerd rijden, rijden terwijl rijbewijs ongeldig verklaard is, rijden met handelaarkentekenplaten zonder kentekenbewijs, en een verboden kentekenplaat (sticker).

De politie heeft in verband met openstaande boetes twee voertuigen buitengebruik gesteld. Door de Belastingdienst is op vijf voertuigen beslag gelegd. Twee zijn direct afgesleept.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions