Clicky


Jan van Dam Machine Transport transporteert grote draaimachine

Jan van Dam Machine Transport transporteert grote draaimachine
18-09-2014 14:42 | Speciaal Transport | auteur De Redactie

OUDEWATER - Jan van Dam Machine Transport uit Oudewater transporteert en plaatst de eerste grote Doosan verticale draaimachine VTS 1620. Het transport zal volgende week plaatsvinden.

"Met behulp van drie diepladers vervoeren wij de machine van de haven van Hamburg naar Ridderkerk", meldt het bedrijf donderdag. "Deze bijzondere opdracht is bij ons terecht gekomen via Dormac CNC Solutions. Zij verkochten deze machine aan Peekstok in Ridderkerk."

De voorbereidingen van dit project zijn gestart in december 2013. In nauwe samenwerking met Dormac en Peekstok is er een uitvoeringsplan gekomen voor het transport, het lossen en het plaatsen van deze grote machine. De beperkte ruimte qua hoogte in het bedrijfspand in Ridderkerk was een uitdaging.

Jan van Dam Machine Transport BV bestaat sinds 1989 en heeft jarenlange ervaring met machinetransport voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2010 is het internationale bedrijf Jan van Dam Global Machine Logistics opgericht en zijn de transportactiviteiten van Ter Horst Machine Transport overgenomen. De combinatie van deze bedrijven voert deze opdracht uit.