Clicky


Taxichauffeur niet vervolgd voor dood klant

Taxichauffeur niet vervolgd voor dood klant
18-09-2014 13:43 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Een taxichauffeur die werd verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 27-jarige man uit Den Dungen wordt niet vervolgd. Er is onvoldoende bewijs tegen hem, meldt het Openbaar Ministerie donderdag. Eerder werd al bekend dat het slachtoffer zelf uit de taxi is gesprongen.

Het slachtoffer werd 17 mei zwaargewond aangetroffen op de Bosschebaan in Sint Michielsgestel. De man bezweek een dag later in een ziekenhuis aan zijn verwondingen. Sporen wezen er volgens de politie op dat de man mogelijk slachtoffer was geworden van een aanrijding. Getuigen hadden er ook een taxi gezien.

In Den Bosch meldde zich rond de tijd dat het slachtoffer werd gevonden een taxichauffeur bij de politie. Hij gaf aan dat hij kort daarvoor op weg naar Den Dungen problemen had gehad met een klant. De taxichauffeur werd aangehouden, om later weer te worden vrijgelaten. Zijn verklaring wordt volgens het OM ondersteund door de bevindingen van de politie. De zaak tegen de taxichauffeur is daarom geseponeerd. (Novum)