Clicky


Dode bij ongeval met vrachtwagens op N36

Dode bij ongeval met vrachtwagens op N36 [+foto]
11-09-2014 13:45 | Ongevallen | auteur De Redactie

WESTERHAAR - Op de N36 bij Westerhaar is donderdagmorgen een bestuurder van een personenauto om het leven gekomen bij een ernstig ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 11.40 uur tussen een personenauto en twee vrachtwagens. Ter plaatse treffen agenten een vrachtwagen aan die in de richting van Almelo staat. Daarnaast staat een vrachtwagen in de richting van Hardenberg. Tussen de vrachtwagens staat een personenauto met bestuurder waarvoor alle hulp te laat komt, hij blijkt ter plekke aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Bij het ongeval staat nog een beschadigde auto. Deze auto is beschadigd door rondvliegende auto-onderdelen van het ongeval. De bestuurster van de auto, een 22-jarige vrouw uit Ommen, raakt hierbij licht gewond. Zij is ter plaatse door het ambulance personeel behandeld.

De vrachtwagenchauffeur, een 67-jarige man uit Beilen, die in de richting Hardenberg staat, raakt bij de aanrijding dusdanig gewond dat hij met onbekend letsel per traumaheli is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur die in de richting van Almelo staat, een 33-jarige man uit Den Ham, blijft ongedeerd.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse is een onderzoek gestart. Meerdere getuigen hebben een verklaring afgelegd over het rijgedrag van de dodelijk verongelukte automobilist. Deze worden in het onderzoek meegenomen, om de juiste toedracht van het ongeval te achterhalen.