Clicky

 
Transport Online - GVT Group of Logistics start ook failliet Huisman Stukgoed door

GVT Group of Logistics start ook failliet Huisman Stukgoed door

GVT Group of Logistics start ook failliet Huisman Stukgoed door
10-09-2014 09:28 | Faillissementen | auteur De Redactie

TILBURG - GVT Group of Logistics uit Tilburg heeft recent de activiteiten van het dinsdag 5 augustus j.l failliet verklaarde Huisman Stukgoed uit Zwolle overgenomen en doorgestart. GVT Group of Logistics nam in februari van dit jaar ook de activiteiten over van het failliet verklaarde Huisman Transport uit Veendam en Apeldoorn.

Huisman Stukgoed is dedicated vervoerder voor onder andere technische groothandel Solar Nederland BV en klimmaterialen leverancier Altrex BV. De activiteiten van Huisman Stukgoed zullen voortgezet worden door HSL Logistics BV, onderdeel van GVT Group of Logistics.

GVT Group of Logistics is een groep van logistieke bedrijven, met elk een eigen discipline in de logistiek. GVT beschikt over een multimodale tak (Barge Terminal Tilburg en Railport Brabant) en een Benelux distributie + warehousing tak (GVT Transport & Logistics, Greuter Logistics en HSL Logistics). De bedrijven onder GVT Group of Logistics beschikken tezamen over een wagenpark van meer dan 300 trucks en bij de organisatie zijn zo’n 500 medewerkers werkzaam.

GVT heeft onder de naam Lean Logistic Solutions een eigen fijnmazig distributienetwerk. Het dekkingsgebied van dit kwaliteitsnetwerk beslaat de gehele Benelux. Kleinere zendingen worden via het netwerk gedistribueerd vanuit de hubs in Tilburg, Apeldoorn, Veendam, Alkmaar en Vilvoorde. Vanuit deze hubs worden dagelijks meer dan 5.000 zendingen geleverd. Een hoge mate van efficiënte binnen het netwerk zorgt voor een hoge kwaliteit, gegarandeerde 24-uurs levering en een hoge mate van flexibiliteit.

Met de overname van de activiteiten van Huisman Stukgoed onderhoudt GVT nu ook landelijk het netwerk voor technisch groothandel Solar Nederland  

Bij de doorstart zal het overgrote deel van de circa 49 banen in Zwolle behouden blijven.

Foto's

  • J.Roeland
    G V T

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden