Clicky


A2B-online Container B.V. breidt capaciteit vanuit Moerdijk uit

A2B-online Container B.V. breidt capaciteit vanuit Moerdijk uit
09-09-2014 16:39 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MOERDIJK - Vanaf 9 september zal het containerschip 'MS Alma' ingezet gaan worden door A2B-online. Zij zal dan de “MS Anja” gaan vervangen die sinds juni bij in de vaart is. "Met de komst van de 'MS Alma‘, dat overigens van dezelfde eigenaar Holwerda Shipmanagement is, zal onze capaciteit nog eens met 480 teu per week vergroot worden."

“Operationeel zaten we met het huidige aantal slots aan ons maximum, maar doordat ook de CCT terminal in Moerdijk een aanpassing heeft kunnen doen zijn we in staat weer een volgende stap te maken”, legt Michael van Keulen operationeel directeur van A2B-online Container uit. 

“Er is duidelijk sprake van een groei op de Engelse markt, de economie is behoorlijk aangetrokken en ook de vooruitzichten zijn positief” voegt André Mast, commercieel directeur A2B-online Container eraan toe.

“We zijn zeer verheugd met de komst van de Alma, het is een 508 teu schip dat naar wij verwachten uitstekend geschikt is voor de diensten die wij onderhouden vanuit Moerdijk”, vervolgt Michael van Keulen.

"Belangrijk is dat wij schepen inzetten welke zeer effectief kunnen opereren vanuit onze locatie. Het is cruciaal voor met name onze klanten die hun eigen equipment via ons verschepen dat wij een betrouwbaar vaarschema kunnen aanhouden."

"Wij verwachten op termijn meer van dit soort schepen in te kunnen zetten”, besluit hij tenslotte.