Transport Online - Nieuwe Mercedes Actros voor Feenstra Int. Transport

Nieuwe Mercedes Actros voor Feenstra Int. Transport

Nieuwe Mercedes Actros voor Feenstra Int. Transport
06-09-2014 10:00 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

DAMWOUDE - Op vrijdag 5 september werd er bij Feenstra Int. Transport in Damwoude een nieuwe Mercedes-Benz Actros afgeleverd. Het betreft hier een Mercedes-Benz Actros 1842 Streamspace euro 6 met PPC. De nieuwe Mercedes werd afgeleverd door Bouke Wijbenga van Wensink uit Heerenveen.

Het is de zesde Actros voor het Friese transportbedrijf. Volgens Albert Feenstra, eigenaar van Feenstra Int. Transport, is opnieuw voor Mercedes gekozen vanwege de goede ervaringen met de Actros en het uitstekende brandstofverbruik.

"Maar ook de goede relatie met dealer Wensink en het feit dat de chauffeurs enthousiast zijn over deze vrachtwagen hebben mee gewogen", voegt Albert Feenstra toe.

Links: Bauke Wijbenga van Wensink. Rechts: Albert Feenstra

Feenstra Int. Transport verzorgt nationaal en internationaal transport in West-Europa, met de focus op de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Er worden wekelijks heel wat kilometers gemaakt bij het vervoer van onder meer vlees en staal. Het bedrijf rijdt voornamelijk met tautliners, open opleggers met breedtevergunningen, semidiepladers, koeltrailers en koeltrailers met vleeshangwerk.

Foto's

  • J.Roeland
    Smeets Ferry


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions