Clicky


Vijf nieuwe Scania's voor Jos Dusseldorp

Vijf nieuwe Scania's voor Jos Dusseldorp
03-09-2014 10:48 | SCANIA | auteur De Redactie

LICHTENVOORDE - Onlangs nam Jos Dusseldorp Transport uit het Gelderse Lichtenvoorde vijf nieuwe Scania G 280 bakwagens in gebruik.

De nieuwe voertuigen zijn uitgerust met de zuinige en soepele en stille 280 pk negen liter Euro 6 motor. Het 1400 Nm koppel dat de motor levert biedt ruim voldoende trekkracht om het voertuig vlot door het verkeer te loodsen. Scania Opticruise en groot raam oppervlak zorgt ervoor dat de chauffeur alle aandacht op het verkeer kan richten. De laag gemonteerde G-cabine biedt de chauffeur een makkelijke in- en uitstap. De nieuwe Scania’s zijn afgeleverd door de vestiging van Scania te Gaanderen.

Eigenaar Eddy Dusseldorp heeft bij de aanschaf van de voertuigen de Total Cost of Ownership zwaar laten meewegen. Een belangrijke factor hierin vormt de soepele Euro 6 motor die zeer zuinig met de diesel omgaat. Bovendien weet men uit ervaring dat de reparatie- en onderhoudskosten van de Scania’s laag zijn. Scania Gaanderen is een betrouwbare servicepartner die goed het belang van een maximale inzetbaarheid inschat. Geen onderdeel van de TCO, maar minstens zo belangrijk is het comfort en de veiligheid van de chauffeur. Met name het feit dat het in- en uitstappen makkelijk en snel kan verlopen draagt bij aan dit comfort.

Jos Dusseldorp legde in 1955 de basis voor het transportbedrijf dat nu meer dan honderd mensen aan het werk heeft. In deze tijd is het uitgegroeid van een enkele wagen naar een organisatie bestaande uit 70 trekkende eenheden, 150 containerbakken en 18.000 m2 op- en overslagruimte die samen garant staan voor een stukje specialisme in de logistiek: transport van schadegevoelige producten, bijvoorbeeld meubilair, tuinmeubilair, keukens, witgoed en bruingoed. Daarnaast is Jos Dusseldorp Transportbedrijf BV actief in verhuizingen, warehousing, dedicated transport en L2C.