Chauffeurs in actie bij Greenery en Cobelfret

Chauffeurs in actie bij Greenery en Cobelfret
29-08-2014 09:40 | Arbeidsvoorwaarden | auteur De Redactie

BARENDRECHT/ROZENBURG - Werknemers uit de sector Transport en Logistiek voeren vrijdag 29 augustus actie bij The Greenery in Barendrecht, bij Cobelfret in Rozenburg en in het Waalhavengebied (onder andere bij SMC en het Rail Service Centrum). Samen met de vakbond zullen ze hun collega chauffeurs informeren over het onlangs gelanceerde tienpuntenplan tegen de werkverdringing in de sector.

Frank Pavias, vakbondsbestuurder: “We zoeken morgen de Rotterdamse vrachtwagenchauffeurs op om steun te krijgen voor ons 10-puntenplan tegen de verdringing in de sector door goedkope Oost-Europese chauffeurs, die worden uitgebuit. We hopen dat zoveel mogelijk chauffeurs onze petitie ondertekenen.”

Pavias: “We zijn om 6 uur vanochtend bij de Greenery (groenteveiling) in Barendrecht gestart. Vanaf 9 uur zijn we bij Cobelfret in Rozenburg om chauffeurs van de net binnenkomende ferry’s te informeren. En aan het eind van de ochtend staan we in het Waalhavengebied (onder andere bij SMC en het Rail Service Centrum).”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden