Clicky


CNV Vakmensen aanwezig bij info-bijeenkomsten personeel failliet Koops Furness

CNV Vakmensen aanwezig bij info-bijeenkomsten personeel failliet Koops Furness
28-08-2014 10:35 | Overig | auteur De Redactie

De vakbond CNV Vakmensen is donderdag en vrijdag paraat op de informatiebijeenkomsten in Zwolle, Almelo en Nieuwegein voor medewerkers van het failliet verklaarde Koops Furness.

Bestuurder Gerard van Dijk is ervan overtuigd dat de betrokken medewerkers boordevol vragen zullen zitten over de afwikkeling van het faillissement en de gevolgen voor henzelf. “Het faillissement is een feit en honderden mensen worden er door getroffen. Maar ondertussen duiken er ook verhalen op dat onderdelen van Koops Furness wellicht door belanghebbende partijen worden opgekocht en dus een doorstart kunnen maken. Niets is zeker, heel veel is onzeker. Daarom hebben we onze leden al rechtstreeks geïnformeerd over zaken die voorbij kunnen komen bij een faillissement en welke rechten en plichten er gelden. Maar ook de overige werknemers willen we graag te woord staan op die informatiebijeenkomsten, die overigens in samenwerking met het UWV worden georganiseerd.”

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op donderdagochtend in Nieuwegein, donderdagmiddag in Zwolle en vrijdagochtend in Almelo.