Clicky


Vader Anouks kind is basketballer Seraino Dalgliesh

Vader Anouks kind is basketballer Seraino Dalgliesh
25-08-2014 23:32 | Showbizz | auteur De Redactie

AMSTERDAM - De vader van Anouks vijfde kind is niet beginnend muzikant Soadi A Di So, maar basketballer Seraino Dalgliesh. Albert Verlinde onthulde de naam van de basketballer maandagavond in RTL Boulevard, nadat Ruud de Wild eerder had beweerd dat Soadi A Di So de vader is van Sion Jethro.

"Ik kan bevestigen dat Seraino de vader is", liet Anouks manager Kees de Koning weten aan RTL Boulevard. "Seraino wilde niet in de publiciteit. Wij hoopten dat iedereen dat zou respecteren, maar dat bleek dus onmogelijk. Ze zijn heel gelukkig met elkaar en dolblij met Sion. Alles gaat hartstikke goed. Verder hopen Anouk en Seraino dat de media ze nu met rust willen laten."

De Wild kwam op de radio met de naam van Soadi A Di So nadat Verlinde op 538 had verteld de identiteit van Sions vader te gaan onthullen. De 39-jarige Anouk beviel eind juni van zoontje Sion Jethro. In de media werden vervolgens verschillende namen genoemd van mannen die de vader zouden zijn, onder wie drummer Satindra Kalpoe, Afrojack en Orfeo Bouman. Allen ontkenden. (Novum)