Clicky


Van Opzeeland Transport overgenomen door Part BV

Van Opzeeland Transport overgenomen door Part BV
25-08-2014 10:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HEESWIJK DINTHER/GELDERMALSEN - Afgelopen donderdag, 21 augustus 2014, heeft directeur/eigenaar, Jan van Opzeeland, zijn bedrijf Van Opzeeland Transport BV overgedragen aan Hans van den Heuvel, directeur/eigenaar van PART BV uit Geldermalsen. Dat melden de beider directeuren maandag aan de redactie van Transport Online.

Van Opzeeland Transport is gevestigd in Heeswijk Dinther en beschikt over dertig voertuigen en is gespecialiseerd in staaltransport en container logistiek. Er werken rond de 38 werknemers bij het bedrijf.

Reden voor de overname ligt in het feit dat Jan van Opzeeland geen opvolging in de eerste lijn had. "Het bedrijf is gezond en beschikt over goede specialismen. Belangrijk was dus om de continuïteit en werkgelegenheid te waarborgen. Door middel van de overname is dit gerealiseerd", meldt Jan van Opzeeland.

PART BV is gespecialiseerd in transport op Frankrijk en de Benelux gericht op transport met toegevoegde waarde zoals kraanwagens, staalopleggers, kooi-aap en machine transporten.Binnen het bedrijf wordt gebruik gemaakt van eigen materieel, vaste charters en expeditie. PART beschikt over zestien trekkende eenheden en circa twintig personeelsleden.

"De bedrijven zijn beiden even groot en vullen elkaar goed aan, met een gelijkwaardige bedrijfscultuur biedt dat de komende jaren voldoende mogelijkheden voor een volgende stap in de ontwikkeling van de bedrijven", laten beider directeuren weten.

De beide bedrijven blijven vooralsnog opereren vanuit hun huidige locatie en onder dezelfde naam en met dezelfde medewerkers.