Clicky


BTS opent vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark

BTS opent vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark
22-08-2014 09:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WOGNUM - BTS uit Wognum maakt haar groeiambitie waar en opent per 1 september aanstaande een vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark. Tevens gaat BUKO een strategische samenwerking aan door de eigen werkplaats geheel onder te brengen bij BTS.

Door fysieke aanwezigheid in de regio IJmond kan BTS haar klantenkring in dit gebied nog beter van dienst zijn. Met deze strategische samenwerking beoogt BUKO de transporttak verder te professionaliseren.

"Wij hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de zeer professionele organisatie en het innovatieve karakter van BTS", verklaart Dick Burger, algemeen directeur van BUKO. "Ze hebben de kennis, middelen en ervaring in huis om een uitstekende partner voor ons te kunnen zijn."

Edgar Immink, directeur BTS: "We zien dat het voor transportbedrijven best een opgave is om een eigen interne dienst te hebben voor reparatie, onderhoud en keuring van het wagenpark. Je moet vakmensen in huis hebben, 24/7 klaarstaan, beschikken over het juiste materieel en zorgen voor voldoende bezettingsgraad. Wij nemen die zorg geheel uit handen."