Clicky

 
Transport Online - Kässbohrer levert twee 90 kuub bulktrailers aan Logistik in XXL

Kässbohrer levert twee 90 kuub bulktrailers aan Logistik in XXL

Kässbohrer levert twee 90 kuub bulktrailers aan Logistik in XXL
19-08-2014 09:51 | Trailers | auteur De Redactie

GOCH(D) - Als één van Duitsland's oudste fabrikanten van hydraulisch kiepende bulkopleggers, leverde Kässbohrer twee SSK.90 bulkopleggers af aan de Duitse logistieke dienstverlener Logistik in XXL eerder deze maand.

De aflevering vond plaats in de Kässbohrer fabriek in Goch in aanwezigheid van Volker Asche, de algemeen directeur van Logistik in XXL, Michael Conrad, hoofd verkoop van de Oostenrijkse dealer Hochstaffl Nutzfahrzeuge GmbH en Cansu Dilmen, verantwoordelijk voor de Europese verkoop bij Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH.

Logistik in XXL is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in algemene logistiek, inclusief de sectoren: voeding en genotmiddelen, automobielindustrie, staal, zware ladingen, containers, los gestorte lading en bulk. De samenwerking tussen Kässbohrer en Logistik in XXL kwam tot stand toen de wensen van Logistik in XXL op het gebied van bulkopleggers perfect aansloten op de ontwikkelings- en technische mogelijkheden van Kässbohrer om kiepende bulkopleggers te bouwen met een volume van 90 kuub.

De Kässbohrer SSK.90 kiepende bulkopleggers hebben een lichtgewicht aluminium constructie en bestaan uit één compartiment dat conisch eindigt aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich de hydraulische cilinder die de tank onder een hoek van ongeveer 45 graden laat kiepen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats