Clicky


Tweede DAF CF 400 FT Space Cab trekker voor Wetra EDC

Tweede DAF CF 400 FT Space Cab trekker voor Wetra EDC
18-08-2014 19:15 | DAF | auteur De Redactie

Voor het invullen van de transportopdrachten beschikt Wetra EDC over vijfentwintig moderne en opvallende vrachtwagencombinaties. Begin dit jaar werd de eerste DAF CF 400 FT afgeleverd. De ervaringen met deze DAF hebben er toe geleid dat onlangs ook de tweede werd besteld en inmiddels is afgeleverd.

Het gaat hier om de DAF CF 400 FT met de ruime Space Cab cabine en verder onder andere voorzien van de AS tronic versnellingsbak, Adaptive Cruise Control. Voorzien met de 10,8 liter PACCAR MX-11 is de trekker inzetbaar voor een breed scala aan bestemmingen. In de distributie komt ie goed uit de verf, maar de langere afstand schuwt hij ook niet. Met recht een allrounder.

Wetra EDC is een flexibel transportbedrijf, waardoor kan worden voldaan aan alle mogelijke wensen ten aanzien vcan opslag, distributie, koeriersdienst etc. Levering vindt plaats binnen 24 uur door heel Europa op de door de klant gewenste tijd. Door de platte organisatie van Wetra EDC en de daardoor korte communicatielijnen zijn de zendingen snel te traceren. Het distributiecentrum is gevestigd in Nieuw- Amsterdam aan de A37 waardoor er een snelle verbinding met Noord en Oost Europa is.

Foto's

  • N. van Leeuwen
  • WDS Transport
  • Cornelissen
    Cornelissen
  • WDS Transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions