Clicky


Twee DAF CF 370 FT trekkers voor Sluyter Logistics

Twee DAF CF 370 FT trekkers voor Sluyter Logistics
16-08-2014 20:10 | DAF | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Roy Raaijman, hoofd materieelbeheer en personeelszaken bij Sluyter Logistics, spreekt van een aankoop, die uitstekend past in de filosofie van Sluyter Logistics: “Het leveren van een full service logistieke dienstverlening met een belangrijke meerwaarde”.

De twee CF trekkers zijn door Hans Wijnmaalen, Accountmanager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigd aan Etienne Odems, vestigings directeur Sluyter Logistics Rotterdam.

De DAF CF 370 FT trekkers leveren dé oplossing voor elke transportbehoefte en zijn uitgerust met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler en fenders, en Cornering Lights die mee schijnen in de rijrichting. De cabine biedt comfort, veiligheid en bedieningsgemak, eenvoudig in- en uitstappen, een luxe chauffeursstoel, de DAF Driver Performance Assistant (DPA), airco en volop bergruimte.

De LF trekkers worden ingezet voor groupagevervoer (vanaf één pallet) in de Benelux.

Met 275 gemotiveerde medewerkers en 150 trekkers en bakwagens verzorgt Sluyter Logistics dagelijks vanuit negen vestigingen zee- en luchtvrachtgroupage, distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport.

Sluyter Logistics heeft volledig operationele centra in Assen, Tilburg, Twello, Purmerend en Maastricht en heeft een deelneming in IWS (luchtvrachtvervoerder) Vepco (container transport) en een partnership met Corneel GeertsTransportgroup in Wijnegem (België). Hierdoor is Sluyter Logistics niet alleen een toonaangevende logistieke dienstverlener in de Benelux, maar hebben zij ook een duidelijke ‘spilfunctie’ in de transport- en logistieke handelingen in West-Europa.

Sluyter Logistics zet zich optimaal in voor een beter milieu met een zo effectief mogelijk planning, door het inzetten van LZV voertuigen voor dag- en nachtritten en aardgasvoertuigen voor stadsritten.

Met geavanceerde ICT systemen kan Sluyter Logistics realtime informatie verstrekken over de status van een zending aan opdrachtgevers.

Vanzelfsprekend zijn zij Lean en Green, en SQAS gecertificeerd en beschikken zij over de AEO status.