Clicky


Dave Roelvink moet nacht brommen

Dave Roelvink moet nacht brommen
14-08-2014 18:15 | Showbizz | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Dave Roelvink moet de nacht in de cel blijven. Roelvink werd donderdag aangehouden in verband met een juwelenroof tijdens een huisfeest, maar doordat andere arrestaties zijn verricht, is er niet genoeg tijd voor zijn verhoor. "Dave is aangehouden en dat wil zeggen dat hij maximaal zes uur op het bureau moet blijven voor verhoor", laat zijn advocaat weten aan RTL Boulevard.

"Maar omdat er in de zaak nog meer aanhoudingen zijn verricht, lukt dat niet binnen deze tijd", vervolgt zijn advocaat. "Daarom is hij in verzekering gesteld en zal hij vannacht op het bureau moeten blijven." Volgens de advocaat baalt Roelvink erg, maar houdt hij zich sterk.

De zoon van zanger Dries Roelvink wordt sinds eerder deze week in verband gebracht met een diefstal. Naast Roelvink, die eerder al ontkende spullen te hebben gestolen, werden donderdag ook drie andere mannen aangehouden die vorige maand kostbare bezittingen zouden hebben gestolen tijdens het huisfeest. Roelvink liet eerder donderdag weten aangifte te doen tegen de familie van het meisje dat hem beschuldigt van de juwelenroof. (Novum)