Clicky


Jan de Wit Group neemt activiteiten Sneltax-Jeko Amsterdam over

Jan de Wit Group neemt activiteiten Sneltax-Jeko Amsterdam over
11-08-2014 11:13 | Faillissementen | auteur De Redactie

HAARLEM – De taxidivisie van Jan de Wit Group heeft een doorstart van Sneltax-Jeko Amsterdam gerealiseerd en de vervoersactiviteiten van het failliete Sneltax overgenomen. Hierover is overeenstemming bereikt met de curator.

Sneltax-Jeko bedient - sinds 1980 - met haar taxiactiviteiten met name Amsterdam e.o. en is in het bijzonder gespecialiseerd in het zorg- en ziekenvervoer met taxibussen voorzien van onder meer rolstoelfaciliteiten.

Jan de Wit Group ziet de overname van de Sneltax-Jeko Amsterdam activiteiten als een welkome uitbreiding van haar huidige taxi vervoersstromen in, van- en naar de hoofdstad.

Jan de Wit Group,  is één van de grotere particuliere all-round personenvervoerbedrijven van Nederland, en dit met een vloot welke in 2014 een omvang kent van ca. 100 luxe touringcars & bussen en ca. 60 taxi’s en minibussen.  De vloot mag tot één van de modernste en best geoutilleerde van de Benelux worden gerekend. Jan de Wit Group bedient alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer over de weg en biedt werkgelegenheid aan zo’n 300 medewerkers.  Jan de Wit Group is officieel gecertificeerd met het wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitscertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en heeft in 2013 een handhavingconvenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Een convenant waarvoor alleen de best presterende (personen)vervoerders van Nederland in aanmerking komen.