Clicky


VSDV LogistiX neemt transport- en charteractiviteiten Vanhauten Internationaal Transport over

VSDV LogistiX neemt transport- en charteractiviteiten Vanhauten Internationaal Transport over
04-08-2014 10:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

ZWAAGDIJK - Per 1 augustus heeft VSDV LogistiX, een volle dochter van de VSDV groep, de charteractiviteiten en de transportactiviteiten voor de grote accounts van Vanhauten Internationaal Transport in Landgraaf overgenomen.

Vijftien medewerkers zijn met de activiteiten mee overgekomen naar VSDV LogistiX. De heer Frans Vanhauten heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft met VSDV LogistiX een partner gevonden om de belangrijkste activiteiten en de werkgelegenheid van zijn medewerkers voort te zetten. Niels Vanhauten, de zoon van Frans Vanhauten gaat de operationele kant van de deze activiteiten bij VSDV LogistiX leiden.

"De overname van de activiteiten van Vanhauten past in de ambitie van VSDV LogistiX om te groeien in de regio", meldt het bedrijf maandag aan Transport Online.

Vanhauten Internationaal Transport blijft onder eigen naam actief met een beperkt aantal lokale transportactiviteiten.

VSDV LogistiX maakt sinds 1 juni 2014 deel uit Van Straalen de Vries Transport BV (VSDV), een logistieke dienstverlener die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. VSDV LogistiX richt zich m.n. op logistieke vraagstukken van klanten in Nederland, de Benelux en Noord-Frankrijk.

Bij de VSDV groep werken ruim 200 mensen en rijden zo'n 120 vrachtwagen.