Groeiende Afrikaanse ervaringen bij van der Vlist

Groeiende Afrikaanse ervaringen bij van der Vlist
30-07-2014 11:01 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

De laatste tijd is Afrika een steeds vaker voorkomende bestemming van ladingen van van der Vlist. Met hun ervaring in douane afhandeling en deur tot deur service op het gebied van wegtransport, biedt van der Vlist een totaalpakket tegen concurrerende prijzen.

In juni rondde van der Vlist de levering van 27 machines af naar verschillende bestemmingen in Algerije, met een totaal gewicht van rond de 1.000 ton. Algerije is een belangrijke bestemming in Afrika.

De graafmachines, wielladers en bulldozers werden in diverse landen in centraal en west Europa afgehaald en vervolgens per dieplader naar een aantal havens gebracht voor verdere verscheping. De verscheping vond, afhankelijk van de haven, plaats per RoRo schip of op de conventionele wijze.

Vanuit  Europese havens zijn er diverse verschepingsmogelijkheden, waarbij van der Vlist over betrouwbare partners beschikt voor de deur tot deur service voor één prijs, inclusief douane afhandeling, vergunningen en zeetransport. Naast bouwmachines, die momenteel de grootste groep vormen, worden er ook (landbouw)machines en statische industriële stukken naar Afrika vervoerd.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier