Clicky


Müller Fresh Food Logistics breidt activiteiten in Holten verder uit

Müller Fresh Food Logistics breidt activiteiten in Holten verder uit
29-07-2014 13:33 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HOLTEN - Müller Fresh Food Logistics uit Holten opent op vrijdag 29 augustus aanstaande de eerste fase van haar grootscheepse uitbreiding op een terrein van ruim 5 hectare aan de Keizersweg in Holten.

Deze uitbreiding maakt deel uit van een gefaseerde uitbreiding van magazijnen en parkeerruimte voor de vloot van inmiddels over de 200 trekkers en 240 opleggers. In fase twee van dit plan wordt nog eens 11.000 vierkante meter magazijn toegevoegd, waarmee het Holtense familiebedrijf voorziet in de mogelijkheden om de  toekomstig geplande groei in Holten te faciliteren. Daarnaast heeft het bedrijf ook plannen om binnen afzienbare tijd een nevenvestiging buiten Holten te starten.

Deze uitbreiding in Holten is nodig om de verdere groei van de logistiek dienstverlener mogelijk te maken. Nadat Müller Fresh Food Logistics begin 2000 ervoor koos om zich volledig te specialiseren in warehousing en distributie van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen, is het familiebedrijf explosief gegroeid en is de omzet in de afgelopen 14 jaar verdrievoudigd.

Op vrijdag 29 augustus aanstaande zal voor alle genodigden de heer Jan Brouwer, directievoorzitter van Plus Supermarkten zijn visie geven op de ontwikkelingen binnen de Nederlandse food retail in het algemeen en van Plus Supermarkten in het bijzonder. Hij zal dit samen doen met Prof. Dr. Laurens Sloot, hoogleraar retail marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na deze interactieve sessie onder leiding van dagvoorzitter Rob Benjamens zal de officiële openingshandeling plaatvinden door de familie Müller met burgemeester Arco Hofland van de Gemeente Rijssen Holten en gedeputeerde Theo Rietkerk van de Provincie Overijssel.

Het formele deel van de middag vangt aan om 13:00 uur en zal eindigen rond 16:30 uur, de middag eindigt met een informele netwerkborrel.

Op zaterdag 30 augustus aanstaande vindt er een besloten bijeenkomst en openingsfeest voor alle medewerkers van Müller plaats.

Foto's

  • Müller Fresh Food Logistics
    Müller Fresh Food Logistics
  • Müller Fresh Food Logistics
    Müller Fresh Food Logistics
  • Müller Fresh Food Logistics
    Müller Fresh Food Logistics
  • Müller Fresh Food Logistics
    Müller Fresh Food Logistics