Overlast door zware buien

Overlast door zware buien
28-07-2014 09:11 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Fikse buien hebben sinds zondagavond op verschillende plaatsen in het land voor overlast gezorgd. Bij de brandweer kwamen diverse meldingen binnen van stormschade en wateroverlast.

Op meerdere plaatsen in Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland liepen straten en kelders onder. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Volgens weeronline.nl is plaatselijk al meer dan veertig millimeter neerslag gevallen, wat neerkomt op vier volle emmers water per vierkante meter. Vooral het zuiden en westen van het land kreeg de volle laag.

In Vinkel werd een festival zondagavond vroegtijdig gestaakt vanwege het weer. Zanger Jan Smit werd daardoor al na drie liedjes van het podium gestuurd.

Het weer blijft maandag onstuimig. De hele dag is er kans op onweersbuien met mogelijk hagel en windstoten. De hevigste buien worden opnieuw in het zuiden en zuidwesten van het land verwacht. Met uitzondering van Groningen en Drenthe geldt voor het hele land code geel voor gevaarlijk weer. (Novum)Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden