Clicky


 


Veel vakantiefiles in buitenland

Veel vakantiefiles in buitenland
26-07-2014 13:31 | Buitenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Veel vakantieverkeer uit Nederland zorgt op de Europese wegen voor drukte. Vooral in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland staat het op meerdere plekken vast over tientallen kilometers file. Dat laat een woordvoerder van de ANWB weten.

In Frankrijk is sprake van 'code rood'. Rond 13.00 uur stond er in het hele land zeker zeshonderd kilometer file. Het grootste knelpunt is de Autoroute du Soleil. Vooral ter hoogte van Valence en Orange is het druk. Ook op de A10 tussen Parijs en Bordeaux staan files. In Duitsland en Oostenrijk loopt het vast vanwege werkzaamheden en ongelukken. Zo is het rond München raak en ook op de A7 bij Ellwangen.

De wachttijd voor de Gotthardtunnel in Zwitserland richting Italië was zaterdagochtend opgelopen tot twee uur. Rond 13.00 uur stond er nog een wachttijd van drie kwartier. In Italië is het verder zeer druk op de A22 richting Verona.

De ANWB verwacht dat de drukte de komende uren weer afneemt. Na 16.00 uur moeten de meeste knelpunten opgelost zijn. (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats