Clicky


Combinex ontvangt Graydon award

Combinex ontvangt Graydon award
22-07-2014 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZUID-BEIJERLAND - Combinex BV is onderscheiden met de Financieel Gezond Award 2014 door Graydon, specialist in financiële informatie. Dit betekent dat Combinex tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Wilco Zwijgers, financieel manager, ontving de award op 16 juli uit handen van Jan-Jasper Mijers van Graydon. De award onderstreept dat Combinex een betrouwbare partij is, waar men ook in tijden van financiële onzekerheid verantwoord zaken mee kan doen.  Het bevestigt opnieuw dat we een degelijk financieel beleid voeren. Met de Graydon award tonen wij aan dat wij financieel gezond zijn. De groep leveranciers waar wij mee samenwerken kunnen er vanuit gaan dat ze altijd juist en tijdig worden betaald.

Jan- Jasper Mijers, field sales manager bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar (betalings-) verplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.” 

Niet iedereen ontvangt zomaar een Financieel Gezond Award. Uit analyse blijkt dat slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hun financiën echt op orde hebben en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen. Om in aanmerking te komen voor de award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er slechts een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers, liquiditeit, solvabiliteit en het actuele betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.