Gesprekken met kabinet leveren nog niets op

Gesprekken met kabinet leveren nog niets op
20-06-2008 09:28 | Wegvervoer | auteur de redactie
ZOETERMEER - TLN, EVO, KNV en VERN hebben gisteravond overleg gevoerd met een delegatie van het kabinet over de hoge brandstofprijzen en lastenverzwaringen in het vervoerend bedrijfsleven. Na het overleg gaven de voormannen Sakkers (TLN) en Van den Broek Humphreij (EVO) aan dat in korte tijd veel onderwerpen zijn besproken. Het overleg was echter te kort om concrete afspraken te maken, maar uit het overleg blijkt wel dat de bewindslieden het vervoerend bedrijfsleven een warm hart toedragen.

Wat betreft de dieselaccijns zijn Sakkers en van den Broek Humphreij minder optimistisch. "In een vervolgoverleg zal het kabinet een concrete financiële handreiking moeten doen", aldus Alexander Sakkers. Volgens Dick van den Broek Humphreij was er desondanks sprake van een constructief gesprek: "Veel van de door ons aangekaarte punten zijn op tafel geweest. Er zal echter op korte termijn vervolgoverleg nodig zijn om deze te concretiseren."

De organisaties geven aan dat, zolang onderhandelingen met het kabinet plaatsvinden, acties worden opgeschort.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden