Clicky


Zes nieuwe Daf vrachtwagens voor Jansen Transport Urk

Zes nieuwe Daf vrachtwagens voor Jansen Transport Urk
16-07-2014 10:00 | DAF | auteur De Redactie

URK - Jansen Transport Urk heeft onlangs de zesde DAF Euro 6 in ontvangst mogen nemen uit handen van de heer Bjorn Elijzen, verkoopadviseur Cosmo Trucks Zwolle. De totale levering bestond uit vijf stuks DAF FTP XF.460 Super Space Cab en één DAF FT CF.440 Spacecab.

De meest recente investeringen van Jansen Transport Urk zijn gedaan op het vlak van de Euro 6 trucks van DAF. De combinatie van enthousiasme van de eigen chauffeurs , een laag brandstofverbruik en goede ervaringen met Cosmo Trucks Zwolle op after sales gebied maakten hebben de keuze voor DAF en Cosmo Trucks bepaald. 

Jansen Transport Urk is sinds 1984 actief als zelfstandig opererend transportbedrijf. Men is  begonnen als charter en vanaf 1984 wordt het bedrijf geleid door Evert Jansen en Mop Jansen-De Wit. De huidige dagelijkse leiding wordt nog steeds door Evert en Mop ingevuld waarbij er voor de komende jaren opvolging is aangewezen in de persoon van Alie van Lenten-Jansen. 

Vanaf 1993 tot 2002 werdt er gereden in het Ferry vervoer en agrarisch transport. Met de toetreding van Hans van Lenten in 1995 en Arjan Jansen in 1997 ontstond er een VOF waarbij mede door de inzet en toewijding van Hans en Arjan het wagenpark groeide naar 10 eenheden.

Na de overname van Wiltra Transport Urk in 2002 groeit het wagenpark naar 21 eenheden en is Jansen Transport Urk zich toe gaan leggen op haar huidige specialisme: ''geconditioneerd vervoer''. Daarbij lopen partnerschap met haar opdrachtgevers en het nakomen van de gedane beloften aan deze opdrachtgevers als een rode draad door het bedrijf en worden deze uitgangspunten tot op de dag van vandaag ook door de 2e generatie , als kernwaarden bewaakt.

Jansen Transport is een echt familiebedrijf waar bijna ieder familielid, kinderen en inmiddels zelfs kleinkinderen, zijn of haar onmisbare rol in speelt. Jansen Transport heeft al jaren geleden een keuze gemaakt om opleggers en DAF trekkers in onderhoud te geven bij onder andere Cosmo Trucks Zwolle om zo maximale service te kunnen verlenen aan haar opdrachtgevers. 

De planning, aangestuurd door Jan-Willem Jansen, is inmiddels gewend aan het werken met een eigen expeditie en cold store welke begin 2008 in gebruik genomen werden te Urk. Door vaste lijndiensten te rijden op Zweden, Finland en Denemarken, Duitsland, Zwitserland en binnen Nederland met vaste vertrektijden, diverse keren per week, kan men optimaal geladen vertrekken vanuit Urk.

Iedere combinatie kan 24 uur per dag gevolgd worden en ook de lading wordt qua temperatuur 24 uur per dag gevolgd zodat opdrachtgever en ontvanger verzekerd worden van een produkt van hoge kwaliteit.

Kortom Jansen is een modern familiebedrijf wat met zijn tijd mee gaat door te investeren in nieuwe technieken om zo betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteitsborging, mede met behulp van Cosmo Trucks, te kunnen bieden aan haar opdrachtgevers.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV