Clicky

 
Transport Online - Ernstige verkeershinder door werk aan Coentunnel

Ernstige verkeershinder door werk aan Coentunnel

Ernstige verkeershinder door werk aan Coentunnel
16-07-2014 09:13 | Wegwerkzaamheden | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Weggebruikers die de komende dagen in Amsterdam moeten zijn, moeten vanaf woensdagavond rekening houden met ernstige verkeershinder. Van 21.00 uur tot maandag 05.30 uur sluit Rijkswaterstaat beide Coentunnels voor werkzaamheden en de A10-West voor al het verkeer.

De ANWB adviseert om Amsterdam en omgeving te mijden of met het openbaar vervoer te komen. "Doordat de bouwvakantie nog niet is begonnen, is het nog steeds druk op de wegen", aldus een woordvoerder.

De afsluiting van de tunnels en een deel van de ring zorgt naar verwachting voor veel problemen. Reizigers moeten rekening houden met een halfuur extra reistijd. Daarnaast is de Piet Heintunnel ook nog steeds gesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Zeeburgertunnel.

Bij de werkzaamheden worden de oude en nieuwe Coentunnel aan elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaat één Coentunnel met acht rijstroken. Die moet de noordelijke Randstad en het Westelijk Havengebied in Amsterdam beter bereikbaar maken. Als de tunnel maandag opengaat, moeten de dagelijkse files op dit traject een stuk korter zijn. (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden