Clicky

 
Transport Online - Fietsster zwaargewond na aanrijding in Breda

Fietsster zwaargewond na aanrijding in Breda

Fietsster zwaargewond na aanrijding in Breda
15-07-2014 12:07 | Ongevallen | auteur De Redactie

BREDA - Bij een verkeersongeval op de Westerparklaan is dinsdagmorgen een 33-jarige inwoonster van Etten-Leur zwaargewond geraakt.

Rond 08:30 uur ontstond door nog onbekende oorzaak op de Westerparklaan ter hoogte van de verkeerslichten aan het Heilaarpark een aanrijding tussen de 33-jarige fietsster en een personenauto. Een traumahelikopter werd ingezet om medische bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg, meldt de politie. De 36-jarige automobilist uit Breda bleef ongedeerd en heeft een verklaring afgelegd. De kruising werd na het ongeval afgesloten voor het verkeer.

Verkeersongevalanalisten van de afdeling Forensische Opsporing stelden na het ongeval een onderzoek in op de plaats van het ongeval. Zij stelden sporen veilig en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats