Clicky


 


Costa Ricaanse media melden onderzoek naar Krul

Costa Ricaanse media melden onderzoek naar Krul
12-07-2014 14:21 | Sport | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Volgens Costa Ricaanse media denkt de FIFA er over om een onderzoek te beginnen naar Tim Krul. De reservedoelman van Oranje viel vlak voor de penaltyserie in de kwartfinale tegen Costa Rica in en stopte twee strafschoppen. Daarbij schuwde Krul de intimidatie niet. Volgens CRHoy.com en The Costa Rica News paste die intimidatie niet bij het door de FIFA gewenste Fair Play.

Costa Rica is al sinds de uitschakeling vorige week zaterdag verbolgen over de acties van Krul. Die liep steeds naar de strafschopnemer toe om ze te vertellen dat hij wist in welke hoek ze zouden schieten. De kranten uit het Midden-Amerikaanse land melden trots dat Diego Armando Maradona ook kritiek had op Kruls gedrag.

Uit het door de kranten opgevoerde citaat van een FIFA-woordvoerder blijkt overigens niet dat de wereldvoetbalbond daadwerkelijk plannen heeft om Krul onderwerp van een onderzoek te maken. "Fair play is het belangrijkste in het voetbal", verklaart de woordvoerder. "Maar we wachten het rapport af om dit onderwerp te verduidelijken." (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats