Transport Online - Lafeber ontvangt Keurmerk

Lafeber ontvangt Keurmerk

Lafeber ontvangt Keurmerk
11-07-2014 09:33 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Directeur Ed Lafeber en student Logistiek Technische Vervoerskunde Samir Elshora hebben op 9 juli 2014 het Keurmerk Transport en Logistiek met specialisatie Bouwmaterialen uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. Hiermee wordt aangetoond dat E. Lafeber Internationale Transporten B.V. uit Gouda voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

Lafeber is een modern familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1820.

Het bedrijf is vandaag de dag gespecialiseerd in zwaar transport zowel horizontaal als verticaal, zowel nationaal als internationaal. Vanaf het ontwerp tot de plaatsing en/of uitvoering van een project wordt er meegedacht over het logistieke proces. Het uitgangspunt is hierbij het ontzorgen van de opdrachtgever.

Er wordt daarom dan ook continu in de modernste technologie geïnvesteerd en kennis staat voorop bij Lafeber. De medewerkers worden goed opgeleid zodat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Alles met het oog op een beter milieu en een gezonde en veilige werkomgeving.

Door het behalen van het Keurmerk mét specialisatie Bouwmaterialen kan Lafeber zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,318

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions