Clicky


Dode en gewonden bij aanrijding met trein

Dode en gewonden bij aanrijding met trein
10-07-2014 09:33 | Ongevallen | auteur De Redactie

SINDEREN - Bij een aanrijding met een trein zijn woensdagavond in het Gelderse Sinderen een dode en twee gewonden gevallen. De drie zaten in een auto die door nog onbekende oorzaak op een onbewaakte spoorwegovergang spoor belandde.

De bestuurder, een 75-jarige vrouw uit Aalten, overleefde de botsing niet, meldt de politie. De gewonden, een 75-jarige man en een 65-jarige vrouw, zijn naar een ziekenhuis in Doetinchem gebracht. Het ongeval vond rond 21.20 uur plaats aan de Masselinklaan.

De machinist zag de auto van rechts de overgang op rijden, maar kon een botsing niet meer voorkomen. De auto kwam klem te zitten onder de cabine van de trein en is tientallen meters meegesleurd tot de trein tot stilstand kwam.

De 75-jarige man wist hierna zelf uit de auto te komen. De twee vrouwen zaten klem en moesten door de brandweer worden bevrijd. De 75-jarige vrouw overleed ter plekke aan zeer ernstige verwondingen.

De politie doet onderzoek naar het incident. Het treinverkeer tussen Doetinchem en Winterswijk was door de aanrijding enkele uren gestremd.SINDEREN - Bij een aanrijding met een trein zijn woensdagavond in het Gelderse Sinderen een dode en twee gewonden gevallen. Dat meldt de politie. De drie personen zaten in een auto die door nog onbekende oorzaak op het spoor belandde.

De gewonden zijn naar een ziekenhuis in Doetinchem gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en gaat daarbij uit van een ongeluk. Het treinverkeer tussen Doetinchem en Winterswijk was door de aanrijding enkele uren gestremd. (Novum)