Transport Online - Scooterrijder ernstig gewond bij verkeersongeval in Vlissingen

Scooterrijder ernstig gewond bij verkeersongeval in Vlissingen

Scooterrijder ernstig gewond bij verkeersongeval in Vlissingen
24-06-2014 20:23 | Ongevallen | auteur De Redactie

VLISSINGEN - Een 80-jarige inwoner van Vlissingen raakte dinsdagmiddag zwaargewond bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. De man kwam met zijn scooter in botsing met een passerende auto.

Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op de kruising Nieuwe Zuidbeekseweg met de Westerzicht. De 80-jarige man verleende vermoedelijk geen voorrang toen hij met zijn scooter de Nieuwe Zuidbeekseweg over wilde steken. Hij kwam in aanrijding met een 34 jarige bestuurder uit Vlissingen. De scooterrijder liep een ernstige hoofdwond op. Het medische team van de traumahelikopter verleende ter plaatse ondersteuning bij de stabilisatie van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar een ziekenhuis overgebracht.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,564

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen