Nieuwe Hysters voor Krommenhoek Metals

Nieuwe Hysters voor Krommenhoek Metals
24-06-2014 09:46 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Krommenhoek Metals uit Rotterdam heeft onlangs twee gloednieuwe Hyster vorkheftrucks in gebruik genomen. De twee verbranders, met hefcapaciteiten van 3,5 en 4,5 ton, garanderen een snelle, efficiënte en veilige inzet bij de metaalrecycling specialist.

Tussen de enorme stapels oud ijzer en oud metaal op het bedrijfsterrein van metaalrecycler Krommenhoek Metals in Rotterdam vallen ze meteen op; de twee gloednieuwe Hyster vorkheftrucks, die importeur Heffiq onlangs leverde. Als moderne werkpaarden verzetten ze moeiteloos het zware werk. Dag in, dag uit.

“De afgelopen jaren is het aantal zware lasten dat we handlen gegroeid. Om ook die zwaardere lasten op een veilige en betrouwbare manier te kunnen blijven verwerken, hebben we besloten om naast de 3,5-tonner een 4,5-tons vorkheftruck aan te schaffen”, licht sales manager Bas Krommenhoek toe.

Geen verrassingen

De 4,5-tons diesel heeft precies dezelfde bediening als zijn kleinere broer. Voor Krommenhoek Metals was er dan ook geen aanleiding om de trucks eerst tijdens een pilot aan de tand te voelen.

“We hebben al langer ervaring met Hyster. Onze chauffeurs weten exact hoe de trucks werken en wat ze kunnen. Zij komen dus niet voor verrassingen te staan. En dat komt de veiligheid ten goede”, stelt Krommenhoek.

Een bijkomend voordeel van de 4,5-tons dieseltruck is dat deze binnen de huidige regelgeving ook in gesloten en in halfopen ruimtes mag worden ingezet. Doordat de verbrander af fabriek standaard met een roetfilter wordt geleverd, blijft de uitstoot van schadelijke emissies daarbij bovendien minimaal.

De trucks zijn productief en efficiënt; precies wat Krommenhoek Metals zocht. Voor een eenvoudige verwerking van het schroot zijn de trucks door Heffiq uitgerust met een Cascade klemrotator, die 360° draait. “Ook dat draagt weer bij aan een snelle en efficiënte verwerking”, weet Krommenhoek.

Betrouwbare partner

Het onderhoud aan de trucks heeft de metaalrecycler uitbesteed aan importeur Heffiq, met wie het bedrijf ook al langer ervaring heeft.

“Heffiq heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Aangezien wij stilstand van onze trucks tot een minimum willen beperken, is dat voor ons cruciaal. We hebben met deze constructie één aanspreekpunt, waarbij een snelle service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat ging in het verleden goed, en ik heb er het volste vertrouwen in dat het ook de komende jaren goed gaat. Ook in dat opzicht dus geen verrassingen”, besluit Krommenhoek.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden